Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lasershow

Laser skapar uppmärksamhet

Det är idag publiken som styr nöjesindustrin då dagens besökare delar med sig av sina event och konsertupplevelser genom sociala medier. Laser är idag den mest fotograferade och kommenterade specialeffekten.


Live och turné

Oftast levererar vi en komplett lösning inklusive lasertekniker, till andra har vi levererat teknik där det är ljusteknikern som styr lasrarna direkt från sitt ljusbord. Laserimage har levererat till turnéer som Darin, Röyksopp och Alan Walker.


Lasershow till musik

Laserimage designar lasershowen till musik som trollbinder publiken helt utefter kundens önskemål vare sig det är ett mindre företagsevent eller ett stort kommunalt arrangemang där en lasershow ska ersätta ett fyrverkeri.


TV

När laser ska användas i TV-sändningar är det viktigt att lasern framträder i sändningen. Laserimage kan leverera en teknisk lösning som verkligen fungerar vilket vi gjort till t.ex. Eurovision Song Contest och vi är återkommande leverantörer till sändningar på SVT, YLE, MTV och NRK.


Nattklubbar

Laserimage har stor erfarenhet från laser på nattklubbar och kan erbjuda lasershow för en kväll eller långtidslösningar där man hyr eller alternativt leasar tekniken till en låg månadskostnad.


Konserter och festivaler

Laserimage har tekniken för att möta kraven från de mest krävande produktionerna vilket gjort att vi år efter år fått leverera laser till de största festivalerna i Europa.