Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Laser show

Laserimage Lasershower

Laserimage producerar och genomför lasershower till alla slags event från en mindre teateruppsättning till stora utomhusfestivaler och TV-sända produktioner med flera hundra miljoner tittare. Lasern kan producera häpnadsväckande effekter som åskådarna kommer minnas och tala om under lång tid framöver. Med tekniker och teknik från Laserimage är möjligheterna obegränsade.

Konsert och festival

Flera av de stora artisterna idag använder laser som ett komplement till den övriga ljussättningen för att skapa effekter som inte är möjligt med konventionellt och rörligt ljus. Lasern är en ljuseffekt som verkligen syns och skapar stämning, en stor skillnad mellan laser och vanligt ljus är att strålarna från lasern syns på hela konsertområdet och inte bara på scenen.

Med över 100 kraftiga RGB lasers i vår hyrespark kan vi leverera laserlösningar till de största och mest krävande produktionerna med artister som Avicii, Axwell /\ Ingrosso, Calvin Harris, David Guetta, Icona Pop, Kent, Kygo och Röyksopp.

Företagsevent

Våra kraftfulla lasersystem i kombination med lasertekniker som kan känner till elektronisk dansmusik har gjort att vi med lasertekniken kan skapa precis den stämning som arrangörer söker. Detta har resulterat i att vi har fått vara med på de flesta större dansevent i som genomförts i Norden under 2000-talet. Att vi dessutom har levererat laserlösningar till events med de artister som DJ Magazine rankar som världens 100 största (t.ex. Armin van Buuren, Tiesto, Avicci, David Guetta, Deadmau5 m.fl) borgar för att Laserimage är det självklara valet vid alla dansevent.

Förutom lasershower med abstrakta mönster, beams och mirrorbouncing kan lasern användas för presentationer av DJs samt som exponering av sponsorer och arrangörer med logotyper och animationer på vattenridåer eller projiceringsnät.

TV och teater

Kreativa ljussättare uppskattar laserljuset då det är mer än en ljuskälla med enorm genomslagskraft. Med en fullfärgslaser kan ljussättaren med enkla medel förmedla samt förstärka budskap och känslor med stor genomslagskraft. Det har gjort att laser idag är ett vanligare inslag på TV och teater men det kräver mycket av både teknik och tekniker för att den ska få det genomslag som producenter och ljussättare önskar. Laserimage har kunnandet och tekniken för att kunna leverera en lösning som verkligen syns och fungerar i verkligheten.

Vi har levererat teknik och tekniker till TV-sändningar och teater runt om i världen som Göteborgsoperan, Helsingfors Stadsteater, Fespam i Kongo Brazzavillle, P3 Guld, Grammisgalan, The Voice, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.